Om mig

Efter att ha arbetat i över 20 år inom HR, huvudsakligen som HR-chef/direktör, med organisationsutveckling, ledarskap, företagskultur och förändringsledning i privat och offentlig sektor, i Sverige och internationellt, ville jag fokusera på det som är min passion: att utveckla ledarskap och välbefinnande på individ-, grupp-, och organisationsnivå.

På den organisatoriska nivån skapar mål, strategier, strukturer, processer, arbetssätt, mötesformer, kultur, värdegrund och lärande förutsättningar för en organisation som både skapar goda resultat och är en bra och attraktiv arbetsplats. På gruppnivån ger ett medvetet arbete med teamets vad och hur möjlighet att utveckla väl fungerande och högpresterande team. På individnivån skapar arbete med medvetenhet, självkännedom, acceptans, förhållningssätt, värderingar, målsättningar och beteenden grunden för att ta ett nästa steg i den personliga utvecklingen.

Och oavsett vilken nivå vi arbetar på är förändringsledningen central – att leda sig själv, ett team eller en organisation genom en transformation till en ny nivå.

Jag baserar mitt arbete på validerade metoder och beprövad erfarenhet, och har arbetat med ledning och styrning på olika nivåer inklusive högsta ledningsnivå. Jag utgår alltid ifrån den unika situationen och utforskar behoven tillsammans med individen/gruppen/organisationen. I grunden är jag beteendevetare med en kandidatexamen i Human Resource Management och en masterexamen i pedagogik med inriktning mot ledarskap och lärande i arbetslivet. Genom åren har jag tillägnat mig metoder och verktyg som är användbara i många sammanhang, och några utbildningar och certifieringar ser jag som särskilt värdefulla:

  • Certifierad coach, International Coaching Federation
  • Coachande handledare, Coachwalk Academy
  • Mindfulnessinstruktör, Sverigehälsan
  • Certfierad GDQ-användare, GDQ Associates
  • Leading & Living in Change Facilitator, IKEA

Du kan se mer om mig på min LinkedIn-sida.

Vadå ternary?

”Ternary” är ett engelskt ord som betyder ”bestående av tre delar”. Det symboliserar den approach jag har, där jag ser det som viktigt att adressera individ- grupp och organisationsnivån för att skapa systemförändring, att se människan som en bio-psyko-social varelse och att arbeta med kropp, själ och tanke i all utveckling.